DWS Asset manager

Profiel

Naam
DWS

Met € 759 miljard aan beheerd vermogen (per 30 september 2020) behoort DWS tot de toonaangevende beleggingsinstellingen in de wereld. Met meer dan 60 jaar ervaring en een uitstekende reputatie in zowel Duitsland als in de rest van Europa, zien klanten DWS wereldwijd als een betrouwbare partner voor geïntegreerde beleggingsoplossingen, stabiliteit en innovatie binnen een breed spectrum investeringsdisciplines.


Wij bieden particulieren en instellingen toegang tot onze sterke investeringsmogelijkheden in alle belangrijke beleggingscategorieën en oplossingen die zijn afgestemd op groeitrends. Onze uitgebreide expertise op het gebied van Active, Alternative en Passive asset management – maar ook onze gerichte focus op milieu, maatschappij en bestuur – vullen elkaar aan bij het creëren van maatwerkoplossingen voor onze klanten.

Beleggingsprofessionals
900
Vestigingslanden
19

Locaties

Telefoonnummer
Telefoonnummer +31 20 555 43 35
Bezoekadres
De Entree 195
1101 HE, Amsterdam

Medewerkers

Global Head of Responsible investing, Head of Global Client Group Benelux

Client Director Institutional

Medewerker
Head of Passive Investments Benelux


Producten en Oplossingen

Advisory/sub-advisory
Securities lending
Custody
Research
ALM/strategisch advies
Assetallocatie (SAA/TAA/GTAA)
LDI
(Integraal) Risicomanagement
Fiduciair beheer, uitsluitend extern beheerd
Fiduciair beheer, (deels) intern beheerd
Multi-asset mandaten
Discretionaire mandaten
Beleggingsfondsen
Gestructureerde producten
ETFS
Derivaten
Andere
Advisory/sub-advisory
Securities lending
Custody
Research
ALM/strategisch advies
Assetallocatie (SAA/TAA/GTAA)
LDI
(Integraal) Risicomanagement
Fiduciair beheer, uitsluitend extern beheerd
Fiduciair beheer, (deels) intern beheerd
Multi-asset mandaten
Discretionaire mandaten
Beleggingsfondsen
Gestructureerde producten
ETFS
Derivaten
Andere

Opmerkingen

Neem contact met ons op voor een volledig overzicht van ons aanbod.

Vermogen onder beheer

Per beleggingscategorie

Per september 2019
Naar klant-type

Per september 2019
Klanten

Beleggingsovertuigingen

Integrity first. Openheid, transparantie en accountability moeten elke relatie definiëren, met investeerders, collega's of de samenleving als geheel. Tegelijkertijd moeten de belangen van klanten altijd voorrang hebben. Dit is hoe duurzame waarde wordt gecreëerd en wordt beschermd en vergroot.

Demanding Excellence. Verwachtingen moeten worden overtroffen in plaats van alleen worden gehaald. En om dit te bereiken, streven we naar excellence in alles wat we doen. Ons volledig geïntegreerde investeringsplatform, een uniek decision-making proces en precisie in overeenstemming met de beste tradities van Duitse engineering, zijn de kerncomponenten voor ons om dit principe toe te passen.

Marktvisie

Voor de actuele martkvisie / CIO view van DWS verwijzen wij u graag naar onze website: 

https://www.dws.com/insights/cio-view

Hier vindt u een uitgebreide quarterly CIO View, macro forecasts en asset class specifieke research.

Ambities en Waarden

Inspiring sustainability: Vooruitdenken vereist een langetermijnvisie. En een gevoel van bewustzijn en verantwoordelijkheid voor de maatschappij waar we deel van uitmaken. De lange traditie van het integreren van onze filosofie van verantwoorde beleggingen in alle beleggingscategorieën toont onze overtuiging om bij te dragen aan een duurzame toekomst door overwegingen op het gebied van milieu, maatschappij en governance op te nemen in investeringsbeslissingen.

Entrepreneurial minds: Veel beleggers hebben een entrepreneurial mind. De mensen die ze vertrouwen om voor hun investeringen te zorgen, moeten dat perspectief delen. Innovatie, aanpassing, behendigheid, efficiëntie en collectieve intelligentie zijn kenmerken van succes, vooral te midden van de risico's en kansen van een steeds veranderende wereld. 

Bij DWS willen we een lange termijn partner zijn voor al onze klanten. Ons wereldwijde klantenbestand omvat onder meer pensioenfondsen, staatsinvesteringsfondsen, verzekeraars, corporates en andere distributiepartners.

Performancemeting

Intern
Extern
GIPS
Andere
Intern
Extern
GIPS
Andere

Vergoedingstructuur

De vergoeding is afhankelijk van de beleggingsstrategie, de beheerstijl en omvang van het beheerd vermogen. Voor discretionaire mandaten wordt een beheervergoeding afgesproken met de klant. Bij beleggingsfondsen wordt een vaste beheervergoeding in rekening gebracht.

Disclaimer

Het merk DWS, voorheen bekend als Deutsche Asset Management (Deutsche AM), staat voor de asset management activiteiten die worden uitgevoerd door dochterondernemingen van DWS Group GmbH & Co. KGaA. Klanten zullen worden voorzien van DWS-producten of -diensten door een of meer van haar dochterondernemingen die transparant worden gemaakt voor klanten in de contracten, overeenkomsten, aanbiedingsmaterialen of andere documentatie die relevant zijn met betrekking tot de producten of diensten van DWS. Alle verklaringen, visies en adviezen die in dit document zijn gemaakt, waarnaar wordt verwezen of hierin zijn opgenomen, weerspiegelen de beoordeling van DWS Group GmbH & Co. KGaA en/of gelieerde ondernemingen vanaf de hieronder vermelde datum en kunnen in de toekomst worden gewijzigd. De informatie in dit document mag niet worden beschouwd als enige vorm van service of producten die worden aangeboden en/of beschreven door DWS en vormt daarom geen service of producten volgens enige toepasselijke wet- en regelgeving. In het bijzonder mag de informatie in dit document niet worden beschouwd als een soort beleggingsaanbeveling en/of aanbeveling voor een beleggingsstrategie.
12/12/2018 DWS International GmbH, Amsterdam Branch, De entree 195, 1101 HE Amsterdam.